Lukijat

torstai 6. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukut 2, 3, 4, 5, 6

Jostain syystä ei meinaa ehtiä päivittää tätäkään. Aamulla kun nousee ylös ennen ajanlaskun alkua, alkaa illat olla yhtä pilkkimistä. Joten tässä nyt sitten useamman päivän luukut kerralla.

Joulukuun 2. päivänä luukusta paljastui Satun laittamat upeat työt. Kuinka joku osaa tehdä noin pikkiriikkisiä virkkuita. Oli virkattu pannulappu, punottu kranssi, Suomen lippu, pitsinen matto, sekä punainen leveä nauha, jota ajattelin käyttää vaikka käytävän mattona. Ite laitoin hänelle 2 sisustustyynyä.

3. päivä vaihdettiin Sarin kanssa. Luukusta paljastui käsityökori, lankakerät, puikot ja  käsityölehti. Aivan mielettömän ihania. Hänelle laitoin tyynyjä. En taaskaan ole muistanut kuvata noita tekemiäni.4. päivä oli vaihto Minnan kanssa. Luukusta paljastui omassakin lapsuudessa seinällä olleita jouluaiheisia julisteita, pari kynttilämansettia, hedelmäviipaleita, sekä koottava pulveripaketti. Mahtavaa. Hän sai pari tyynyä.

5. päivä paljastui tuoksukynttilä ja komeasti taiteltu paperinen joulutähti Lepolan Sakilta. Ihmettelin jonkin aikaa, että mistä tulee vieno tuoksu, ennen kun tajusin, että tuo pilarikynttilä se on. Mie laitoin pari kirjaa hänelle.


6. päivänä luukusta paljastui keraaminen ruukku, pussillinen sisustushiekkaa sekä heteitä, joita voi käyttää jossain asetelmissa. Tämä vaihto oli Anne E.n kanssa. Hän sai tyynyjä. Miten miusta tuntuu, että mie toistan itteäni?


Tähän loppuun vielä kuva siitä kun kaikki ei aina mene niinkun Strömsöössä. Tarkoituksena oli tehä tytön viime vuotiseen kalenteriin valettuja kynttilöitä, mutta tuo Havin pöytäkynttiläsydän on hiukan järeetä, jos tarvittava kokoluokka on tyyliin 1:12. Tulitikku alla kertoo niitten oikean koon. Värikin oli ihan samanlainen kun lapsilla joskus räkä nokasta valuu, eihän noita voinut kellee alkaa laittaa.2 kommenttia:

  1. Eija saanko luvan laittaa tuon tekemäni paperitähden ja kynttilän kuvan omalle sivulleni, kun tohinassa unohdin kuvata ne ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan toki, en muistanut itekkään kuvata omia lähettämiäni.

      Poista