Lukijat

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 7-16

Miten se vaan on niin kiire olevinaan, ettei edes päivittää ehdi. Kai se on tää joulun alusaika, kun pitää säätää sinne ja tänne. Laita pakettia ja muistele kelle niitä olet laittamassa ja juokse paikasta toiseen pää kolmantena jalkana.

 
Ulrican kanssa vaihdettiin luukku 7 ja sieltä paljastui aivan mielettömän ihanat vispilä ja muussisurvin. Itse laitoin hänelle virkatun maton ja korin, joiden kuva löytyy tuolta aiemmasta postauksesta.

 
8. päivä vaihto oli Sarin kanssa. Jo paketti itsessään oli hurjan kiva.

 
Paketista paljastui liina, patalaput, piparimuotit, kaulin, piparkakkutalo sekä koristeeksi ripustettava piparisydän. Itse laitoin hänelle ison tyynyn ja päiväpeiton sänkyyn.

 
9. päivä vaihdettiin pakettia Päivin kanssa. Paketista paljastui jouluinen kranssi, kynttilä sekä kuvioitu kaitaliina. Hän sai koristetyynyt.
 

 
11. päivä Satun luukusta löytyi hieno kastelukannu. Hän sai vanukkaan.

 
12. luukku paljasti sisältään sähkövatkaimen. Tosi hieno. Tämä oli Ulrican kanssa vaihdettu. Hänelle lähti joku saniainen, jonka kuva on myös aiemmassa postauksessa.

 
Seuraava luukku  piti sisällään hienoja virkattuja patalappuja. Tästäkään en ole varma kenen vaihto tämä oli.

 
Luukusta 14 paljastui lyhty ja kaulin. Tämän vaihdoin Annen kanssa. Hänelle lähti päiväpeitto ja tyyny.

 
Tästä luukusta en ole nyt ihan varma miltä päivältä tämä on, kun oli kamerasta akut hukassa ja kuvasin näitä sitten kimpassa. Paketista paljastui paperinukkeja, kiiltokuvia, joulukortteja, nukkeleikkeihin nuket, sydänkoreja, ruusuja sekä tarvikkeita joista voi kehitellä jotain hauskaa.

 
15. päivä paketista paljastui hieno vasu ja ripustusnauha. Tämä vaihdettiin Marjutin kanssa. Itse laitoin hänelle pari kirjaa.

 
16. päivä oli taas Päivin kanssa. Tällä kertaa paketista paljastui herkkulautanen ja liina, jota voi käyttää joko kuusen alla tai pöytäliinana, miksei myös peittona. 

Aivan mahtavia jokaisen paketin antimet on olleet. Jos joku noista "päivättömistä " paketeista tunnistaa omansa niin hihkaiskoon. Korjaan sitten tuon tekstin kohilleen.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti