Lukijat

lauantai 10. marraskuuta 2012

Joitain tuotoksia

On noit jotain tullut pikkuhiljaa väkerreltyä. Noita tulostusjuttuja löytyy yllättävän paljon tuolta netistä, mut suurin osa pakkauksista on amerikkalaisia. Mie olen ettinyt suomalaisia pakkauksia, tietääkö joku sivuja josta niitä sais vai onko jokainen skannannut niitä vaan itelleen?

 Saniaisia vihreää maalarinteippiä, rautalankaa, huulipunan hylsy, liiman sisällä on sinitarra jossa oksat pystyssä, liimalla täytetty ja pinnalla kahvinporoja
Tulostuspaperista liimapuikolla liitetyjä kahvipurkkeja
 Avainkaappeja tulostettuina.
 Tyynyjä
 Matto
Säilytyskori virkattuna

Nää alemmat olen tehny tytön viime vuotiseen joulukalenteriin. Kuvat on kopsattu saajien sivuilta kun unohdettiin itse kuvata.

Tään ensimmäisen oli tarkotus olla sämpylöitä korissa, mutta saaja tulkitsi ne mandariineiksi. Kori sekä sämpylät taikataikinasta.
 Patonkeja taikataikinasta
 Pizza on miun käsialaa taikataikinasta ja maalattu vesiväreillä
 Toinen pizza
 Tämä kehto oli tehty teelaatikosta, rautalangasta, filmiputkilost,a pitsistä ja kangastilkuista. Päänvaivaa tuotti oikeesti tuo katoksen pystytys. Kun ei voinut laittaa sitä kiinni kun se oli pystyttävä pakettiin laittamaan. Tosin tyttö ratkas ongelman sillä, että sanoi vievänsä paketin henk. koht. perille, saaja kun asuu samassa kaupungissa.
 Patongit ja sämpylät taikataikinaa, maalattu vesiväreillä
 Pannupizza tuli vahingossa. Alkoi uhkaavasti tuo miun taikataikina uunissa kohoamaan.
Jospa sitä menis tekemään kokeiluja tuonne keittiöön, ei sitä tiedä mitä kaikkea saa aikaan vaikka vanhentuneista sokerimassoista, niistä kun ei enää kehtaa 1:1 kakun päälle koristeita tehä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti